Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Τα προϊόντα που εξαιρούνται από την διαδικασία αλλαγής / επιστροφής χρημάτων είναι τα μαγιό για λόγους υγιεινής καθώς και τα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση. Αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στην εταιρεία μας περνούν από ποιοτικό έλεγχο προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αλλαγής / επιστροφής χρημάτων.

Τα προϊόντα θα πρέπει να συσκευάζονται με το έντυπο υπαναχώρησης / επιστροφής συμπληρωμένο και να επιστρέφονται στην αρχική συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους και όλα τα απαραίτητα παραστατικά που τα συνοδεύουν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή / επιστροφή χρημάτων. 

Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρίας Speedex . Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε επιστροφή με οποιαδήποτε άλλη εταιρία επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα αποστολής.  

Στην περίπτωση αλλαγής στέλνετε το δέμα με Speedex και χρέωση παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής για να παραλάβετε το νέο δέμα είναι 6€ τα οποία εξοφλούνται μαζί με την διαφορά στην τιμή των προϊόντων, εάν αυτή υπάρχει, κατά την παραλαβή του νέου δέματος με την υπηρεσία της αντικαταβολής. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων το ποσό των 6€ αφαιρείται από το ποσό που θα σας επιστραφεί. Σε περίπτωση λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας.

*Η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.